Levering

De prijzen bij de artikelen staan in Air Miles en/of Euro's en zijn inclusief btw en wettelijke verwijderingsbijdrage. De handling- en verzendkosten zijn niet inbegrepen bij de prijs en bedragen standaard € 5,95 per bestelling.

De bestelling wordt binnen ca. 3 werkdagen geleverd op het huisadres zoals dat is opgenomen in het adressenbestand van Air Miles. In uw winkelwagen kunt u ook kiezen voor een alternatief afleveradres. Bezorging op een postbus is mogelijk. Buitenlandse bezorgingen zijn niet mogelijk. Na het plaatsen van uw bestelling is een adreswijziging niet meer mogelijk. Wijzig uw adresgegevens op airmiles.nl.  

U ontvangt van ons een e-mail met de Track & Trace-gegevens zodra uw bestelling het magazijn verlaat. Bestellingen worden op maandag t/m vrijdag tussen 09:00-21:30 uur en op zaterdag tussen 09:00-16:00 uur bezorgd door PostNL. Bent u niet thuis, dan wordt er een bericht achtergelaten. Indien u meerdere artikelen tegelijkertijd bestelt, is het mogelijk dat deze afzonderlijk worden geleverd. U betaalt dan maar één keer bezorgkosten. 

Als het artikel niet binnen de gestelde leveringstermijn kan worden geleverd, ontvangt u hierover na een week via een brief of e-mail bericht. Als u het niet eens bent met de vertraagde levering, heeft u het recht de order te wijzigen of te annuleren.